Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Schnitzer Pizzabodem
Glutenvrije pizzabodems
Bereiding: Verwarm de oven voor op 190°C. Beleg de pizzabodem. Afbakken gedurende 10-12 minuten.
Bewaar bij kamertemperatuur. Bewaar de verpakking na opening in een luchtdichte bewaarzak in de koelkast gedurende maximaal 2 dagen.
34% maïszetmeel*, water, 15% maïsmeel*, rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water), zonnebloemolie*, rijstmeel*, vlozaadvezels*, erwtenproteïne, lijnzaadmeel*, dextrose*, zeezout, wijnsteenbakpoeder* (maïszetmeel*, voedingszuur: kaliumtartraat, rijsmiddel: natron), appelvezels*, bindmiddel: guarpitmeel*, xanthaangom, kruiden*, natuurlijk aroma.
Kan sporen bevatten van sesam, soja, lupine en ei
*= biologisch DE-ÖKO-003
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 1183 kJ / 281 kcal
Vet 5,3 gram
- waarvan verzadigd 0,8 gram
Koolhydraten 51 gram
- waarvan suikers 2,3 gram
Vezels 5,8 gram
Eiwitten 4,3 gram
Zout 1,6 gram
Thiamine 0,20 mg
Riboflavine 0,21 mg
Niacine 2,4 mg
Vitamine B6 0,21
Foliumzuur 30 mcg
iJzer 4,5 mg
Glutenvrij Totaal
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Merk | Schnitzer |
---|---|
EAN | 4022993045185 |
Inhoud | 100 gram |
Dieetwens | Glutenvrij |
Biologisch | Biologisch |
Keurmerk | Biologisch |
wel klein, maar lekker. Flammkuchen van gemaakt
03-06-2023
wel klein, maar lekker. Flammkuchen van gemaakt