Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Een romige, plantaardige slagroom die je in een handomdraai opklopt tot een stevige toef: dát is Terrasana Kokos-opklopcrème bio. Met maar liefst 91% kokosnoot en een vetpercentage van 30% is deze biologische kokoscrème hét vegan alternatief voor traditionele slagroom. Ideaal voor op gebak, desserts of warme chocolademelk – en helemaal vrij van onnodige toevoegingen.
Terrasana Kokos-opklopcrème bio is een puur plantaardig alternatief voor slagroom, speciaal ontwikkeld voor iedereen die bewust kiest voor natuurlijke ingrediënten. Met een indrukwekkend hoog kokosgehalte en zonder kunstmatige toevoegingen, biedt deze crème een rijke, volle smaak en een stevige textuur. Dankzij het gebruik van biologisch tapiocazetmeel als bindmiddel, is de crème perfect op te kloppen tot een luchtige toef voor op je favoriete desserts.
Kokos-opklopcrème is een plantaardige room op basis van kokosnootextract, water en een natuurlijk bindmiddel zoals tapiocazetmeel. Door het hoge vetpercentage (30%) kun je deze crème net als slagroom opkloppen tot een stevige en romige topping. Ideaal voor wie geen zuivel gebruikt of gewoon wil variëren met plantaardige alternatieven.
Zet het blikje minimaal 8 uur in de koelkast voordat je het gaat gebruiken. Giet daarna de inhoud in een kom en klop het met een handmixer of garde tot een luchtige, stevige slagroom. Serveer direct op gebak, desserts, warme chocolademelk of fruit. Na openen kun je de crème tot 3 dagen in de koelkast bewaren.
Deze kokoscrème is ideaal voor veganisten, mensen met een lactose-intolerantie of iedereen die bewust kiest voor biologische, plantaardige voeding. Ook als je gewoon eens wilt variëren met je desserts, is dit een heerlijke keuze.
Bewaar het blikje op een droge, donkere plek bij kamertemperatuur (maximaal 20°C). Na openen maximaal 3 dagen gekoeld bewaren. De crème bevat geen kunstmatige emulgatoren, maar wel natuurlijk tapiocazetmeel. Controleer altijd de ingrediënten als je gevoelig bent voor kokos of tapioca.
Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Taartje met slagroom? Daar heb je deze plantaardige kokos ’slagroom’ van kokos voor nodig. In een handomdraai heb je met deze extra romige kokosmelk een vegan alternatief voor opgeklopte slagroom. Alleen even opkloppen!Laat het blikje minimaal 8 uur in de koelkast staan en klop het met een handmixer op tot het een mooie stevige toef is.
Bewaarvoorschriften
Bewaren op een droge, donkere plaats bij kamertemperatuur (max 20 °C).
NA Openen maximaal 3 dagen in de koelkast bewaren.
Droog en donker bewaren.
Kokosnootextract* 91%, water, tapiocazetmeel*.
*= van biologische landbouw
| Voedingswaarde per 100 gram: | ||
| Energie (kJ) | 1.249 | kJ |
| Energie(kcal) | 303 | kcal |
| Eiwit totaal | 2,7 | g |
| Koolhydraten totaal | 4,6 | g |
| Suikers | 2,7 | g |
| Vet totaal | 30 | g |
| Vet verzadigd | 28 | g |
| Voedingsvezel | 1,9 | g |
| Zout | 0,05 | g |
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden
| Merk | Terrasana |
|---|---|
| EAN | 8713576003680 |
| Artikelcode | 110.4120 |
| Inhoud | 400 ml |
| Ja, graag biologisch | Biologisch |
| Keurmerk | Biologisch |