Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Ontdek Terrasana Mugi Miso, een biologische sojapasta die met 12 maanden fermentatie een rijke, intense smaak biedt – perfect voor soepen, sauzen en als smaakversterker in diverse gerechten!
Terrasana Mugi Miso is ideaal voor gezondheids- en smaakbewuste koks die authentieke Japanse smaken zoeken. De premium prijs is gerechtvaardigd door de lange fermentatie van 12 maanden en de biologische kwaliteit. Vergeleken met andere miso-soorten biedt deze een rijkere, intensere smaak. Een aanrader voor wie gezonde, smaakvolle gerechten wil bereiden, maar let op het hoge zoutgehalte. Koop nu voor een veelzijdige smaakmaker in je keuken!
Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep.
Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.
Bewaar na openen maximaal 3 maanden in de koelkast.
Ingrediënten
SOJAbonen*, gerst (GLUTEN)*, zeezout, water, koji-ferment
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 606kJ
Energie(kcal) 143kcal
Vet totaal 0,2g
Vet verzadigd 0,1g
Koolhydraten totaal 22g
Suikers 7g
Voedingsvezel 5,7g
Eiwit totaal 10g
Zout 12,2g
Natrium 4763mg
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden
Merk | Terrasana |
---|---|
EAN | 8713576271454 |
Artikelcode | 270.1459 |
Inhoud | 400 gram |
Ja, graag biologisch | Biologisch |
Keurmerk | Eko |