Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Tr-Eat Pizza glutenvrij
Je kan weer genieten van een pizza, vol prebiotische vezels.
De geselecteerde melen komen uit tapioca, lijnzaad en kokos.
De pizza is op smaak gebracht met oregano en basilicum en is heel eenvoudig klaar te maken, no chef skills needed.
Ingrediënten
• 2 eieren
• 80 ml olie
• 80 ml water
• 1 Pizzamix
Bereiding
Meng alle ingrediënten samen met de pizzamix in een kom tot een gladde massa. Laat de deeg 10 minuten rusten. Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg uit met een deegrol tussen 2 vellen bakpapier tot een mooie dunne pizzabodem. Beleg naar hartenlust. Leg de pizza met het bakpapier op een bakplaat. Bak de pizza in 15 min af.
Bewaren
Bewaar het product koel en droog.
Lijnzaadmeel, kokosmeel, tapiocameel, psyllium husk, arrow root meel, paleo bakpoeder (tapiocameel, rijsmiddelen: wijnsteenzuur, natriumcarbonaten, zout), basilicum, oregano.
Kan noten, pinda’s en sesamzaden bevatten.
Voedingswaarde per 100g | |
Energie | 1405 kJ / 334 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren | 4,7g 3,4g |
Koolhydraten - waarvan suikers | 59g 3,1g |
Vezels | 15g |
Eiwitten | 6,2g |
Zout | 2g |
Fabrikant/distributeur
Tr-eat
Sint-Pieterskaai 72/1
8000 Brugge
België
Merk | Treat |
---|---|
EAN | 7446021158192 |
Artikelcode | 2001005 |
Inhoud | 155 gram |