Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Biologisch Cacao poeder Om cacaopoeder te maken wordt gebruik gemaakt van de cacaomassa van de cacaoboon. Deze massa wordt onder hoge druk uitgeperst zodat er cacaopoeder en cacaoboter ontstaan. Daar kan op zijn beurt weer chocolade van gemaakt worden. Cacaopoeder kan in allerlei (bak)gerechten verwerkt worden. Ons biologisch cacaopoeder komt uit Peru. Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade. Mattisson biologisch cacao poeder wordt geroosterd op 115 graden en is dus niet RAW.
Mattisson Cacao poeder bio
Biologische Cacao Poeder
Biologische Cacao Poeder past in een goede levensstijl.
Toevoegen aan smoothie, vanillevla of om raw bonbons mee te maken.
Bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren.
100% biologische Cacao Poeder.
Kan melk en soja bevatten.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 1333 kJ / 322 kcal
Vet 11 g
Waarvan verzadigd 7 g
Koolhydraten 14 g
Waarvan suikers 0,9 g
Eiwitten 20 g
Zout 0,05 g
Fabrikant/distributeur
Mattisson B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein
Land van herkomst
Peru
Merk | Mattisson |
---|---|
EAN | 8717677961849 |
Artikelcode | MT2187 |
Inhoud | 300 gram |
Toedieningsvorm | Poeder |
Ja, graag biologisch | Biologisch |
Keurmerk | Biologisch |
Prima om smoothie mee te maken mooie prijs snel geleverd.
prima
20-09-2022
Prima om smoothie mee te maken mooie prijs snel geleverd.
09-02-2025
prima