Mugi miso Sojapasta met gerst Mugi miso wordt met gerstkoji gemaakt. Dat betekent dat koji aan gekookte gerst wordt toegevoegd en dan in houten vaten met sojabonen wordt gemengd waarna het een tot twee jaar voor het rijpingsproces nodig heeft. Het is wellicht de veelzijdigste miso qua smaak en geschikt voor de keuken van alle jaargetijden en leeftijden. In Japan geldt het als een landelijke miso soort. Het smaakt heel goed en kan voor de meest uiteenlopende gerechten gebruikt worden.
sojabonen*, gerst*, water, zeezout, koji-ferment
Voedingswaarde per 100g
energie: 756 kJ / 180 kcal
totaal vet: 4,9 g
koolhydraten: 22,8 g
eiwit: 11,2 g
Bevat soja.
Fabrikant:
TerraSana Organic Food Specialties
Waaier 10
2451VV LEIMUIDEN
Merk | Terrasana |
---|---|
EAN | 8713576271447 |
Artikelcode | 270.1449 |
Inhoud | 350 gram |
Keurmerk | Biologisch |
Miso prima
Wakame prima
Havervlokken niet zo goed zitten veel velletjes en andre dingetjes in.
23-11-2022
Miso prima
Wakame prima
Havervlokken niet zo goed zitten veel velletjes en andre dingetjes in.