Terrasana Genmai miso ongepasteuriseerd bio
Genmai miso is een heerlijke smaakmaker gemaakt van biologische sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Genmai miso past goed in de Japanse, maar ook in de Europese keuken. Genmai miso fermenteert minimaal 18 maanden in 100 jaar oude cederhouten vaten onder de charismatische handen van onze Japanse ervaringsdeskundigen.
Rijst miso is licht, goed van smaak en de zoetste soort miso. Ideaal voor de zomerse misosoep of om met andere soorten te mengen. Het eigent zich ook heel goed voor sauzen, dressings en smeersels. Het bevat relatief veel graansuikers en weinig zout.
SOJAbonen*, bruine rijst*, water, zeezout, koji-ferment
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) | 769 | kJ |
Energie(kcal) | 183 | kcal |
Eiwit totaal | 11,0 | g |
Koolhydraten totaal | 19,3 | g |
Suikers | 12,0 | g |
Vet totaal | 5,8 | g |
Vet verzadigd | 1,0 | g |
Voedingsvezel | 4,9 | g |
Zout | 11,4 | g |
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden
Merk | Terrasana |
---|---|
EAN | 8713576271461 |
Artikelcode | 270.1468 |
Inhoud | 350 gram |
Keurmerk | Biologisch |
Om altijd in huis te hebben, als basis voor een snel soepje. Is ook erg goed als je maag iets van streek is!
Erg lekkere Miso
16-02-2022
Om altijd in huis te hebben, als basis voor een snel soepje. Is ook erg goed als je maag iets van streek is!
11-05-2022
Erg lekkere Miso