Dermolin Cremespoeling 200 ml
Ruim op voorraad
Over Dermolin Cremespoeling 200 ml
Over Dermolin Cremespoeling 200 ml
Kenmerken
Kenmerken
| Inhoud | 200 ml |
| Dieet | Alcoholvrij |
| Taal op de verpakking | Nederlands |
| EAN | 8710276400047 |
| Artikelnummer | 40004 |
Ingrediënten
Ingrediënten
Gebruik
Gebruik
Bewaaradvies
Bewaaradvies
Waarschuwing
Waarschuwing
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Hoe gebruik ik Dermolin Crèmespoeling?
Breng Dermolin Crèmespoeling aan op nat haar na het wassen. Verdeel een passende hoeveelheid over je handpalmen en masseer het door de lengtes en punten van je haar. Laat de crèmespoeling kort inwerken en spoel daarna zorgvuldig uit met water.
Is Dermolin Crèmespoeling geschikt voor mijn gevoelige hoofdhuid?
Dermolin Crèmespoeling is beschreven als geschikt voor een overgevoelige en allergische hoofdhuid. De formule is parfumvrij, zeepvrij en bevat geen kleurstoffen, parabenen, siliconen of cocamidopropyl betaine.
Hoe vaak kan ik Dermolin Crèmespoeling gebruiken?
Deze crèmespoeling is geschikt voor dagelijks gebruik. Je kunt het iedere keer gebruiken wanneer je je haar wast, afhankelijk van je eigen wasfrequentie en haarroutine.
Kan ik Dermolin Crèmespoeling combineren met mijn eigen shampoo?
Je kunt Dermolin Crèmespoeling na het wassen met je gebruikelijke shampoo aanbrengen. Zorg ervoor dat je haar goed is uitgespoeld voordat je de crèmespoeling verdeelt en spoel de crèmespoeling na het inwerken weer volledig uit.
Hoe bewaar ik Dermolin Crèmespoeling het beste?
Bewaar de flacon bij kamertemperatuur van 15–25ºC op een droge, donkere plaats. Houd het product buiten het bereik van jonge kinderen.
Waar let ik op bij het gebruik van Dermolin Crèmespoeling rond mijn ogen?
Dermolin Crèmespoeling is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen en spoel direct met water uit als er product in je ogen komt.
Bevat Dermolin Crèmespoeling parfum of kleurstoffen?
De crèmespoeling is vrij van parfum en kleurstoffen. Daarnaast bevat de formule geen parabenen, siliconen, zeep en cocamidopropyl betaine.




