Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Wat is Zwarte Knoflook? Zwarte Knoflook (Allium sativum) ABG10+® (Aged Black Garlic) is gefermenteerde knoflook. Fermentatie zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten uit de knoflook beter opneembaar zijn. De knoflook wordt gefermenteerd onder een temperatuur van 60 graden. Tijdens dit proces reageren de suikers en aminozuren op elkaar waardoor er melanoïde ontstaat. Deze stof geeft de zwarte kleur aan de knoflook. Het fermenteren is eigenlijk een soort karameliseren, vandaar dat zwarte knoflook een stuk zoeter en bouillon achtiger smaakt dan witte knoflook. Na het fermentatieproces worden de teentjes gedroogd en gemalen tot poeder, dat vervolgens in een vegetarische capsule wordt gestopt. Voordeel zwarte knoflook Een belangrijk voordeel aan het gebruik van zwarte knoflook ten opzichte van ‘normale’, niet-gefermenteerde knoflook is dat de antioxidant waarde in zwarte knoflook een stuk hoger ligt. Daarnaast krijg je van zwarte knoflook geen slechte adem. Waarschuwing Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.
Mattisson Zwarte knoflook extract gefermenteerd ABG10
Kruidenpreparaat
Zwarte Knoflook (Allium sativum) ABG10+® (Aged Black Garlic) is gefermenteerde knoflook.
Fermentatie zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten uit de knoflook beter opneembaar zijn.
1-2x daags 1 vegetarische capsule, in zijn geheel doorslikken met water.
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.
Bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren.
Zwarte Knoflook AGB10+® extract 10:1 (Allium sativum), Vegetarische HPMC capsule (omhulsel).
Samenstelling per dagdosering van 1 vegetarische capsule: | |
Zwarte Knoflook ABG10+® extract 10:1 (Aged Black Garlic) | 250 mg |
Fabrikant/distributeur
Mattisson Healthcare BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein
Merk | Mattisson |
---|---|
EAN | 8717677965670 |
Artikelcode | MT2021 |
Inhoud | 60 capsules |
Toedieningsvorm | Capsules |
Nutnummer | PL 3748/3 |