Vandaag voor 21:00 besteld, morgen in huis
Thuiswinkel Waarborg
uit 15566 beoordelingen

Mattisson Biologische Soja Lecithine 200 gram

  • Artikelcode: MT2343
  • EAN: 8717677965724
18,95
17,06
Op voorraad: 25+ stuks
Vandaag voor 21:00 besteld, morgen in huis
Stuur een berichtje bij nieuwe voorraad!
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven
Thuiswinkel gecertificeerd
Bestel nu - Betaal achteraf
Gratis verzending vanaf € 75,-
9.4 uit 15.566 reviews

Productomschrijving

Wat is Soja Lecithine? Soja lecithine is een lecithine die wordt verkregen uit sojabonen. Naast soja zijn ook zaden, noten en eierdooiers een bron van lecithine. Lecithine wordt gebruikt als emulgator om stoffen in voeding of producten aan elkaar te binden. Lecithine bindt zich ook aan cholesterol en het bevat fosfolipiden. Deze zijn een hoofdbestanddeel van onze celmembranen. De soja lecithine van Mattisson komt uit China. Hoe gebruik je Soja Lecithine poeder? Dit lecithine poeder is een bindmiddel dat je kunt gebruiken in bijvoorbeeld dressings en sauzen. Soja lecithine werkt direct en het is oplosbaar in zowel warme als koude mengsels. Het heeft een nootachtige smaak. Je kunt Soja lecithine poeder ook toevoegen aan je muesli of smoothie. Mattisson Soja lecithine poeder is 100% puur zonder toevoegingen.

Mattisson Soja lecithine poeder bio

100% Biologische Lecithine poeder (uit Soja)

Deze Lecithine poeder is gemaakt uit Soja.

Gebruiksinstructie

Lecithine poeder zo min mogelijk verhitten. Gebruik dagelijks ongeveer een eetlepel. Lekker in muesli, smoothie of juices.

Bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren.

Ingrediënten

100% Biologische Lecithine poeder (uit SOJA).

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 g
Energie2929 kJ 700 kcal
Vet92 g
waarvan verzadigd22,5 g
Koolhydraten6,7 g
waarvan suikers3,3 g
Eiwitten0 g
Zout0,01 g

Aanvullende informatie

Fabrikant/distributeur
Mattisson B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Kenmerken

MerkMattisson
EAN8717677965724
ArtikelcodeMT2343
Inhoud200 gram
ToedieningsvormPoeder
Ja, graag biologischBiologisch
KeurmerkBiologisch

Ervaringen van anderen