Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Cacao Boter is afkomstig uit Zuid-Amerika en wordt verkegen na het persen van Cacao bonen. Het versmeltingspunt van Cacao Boter ligt rond de 35°C.
Heerlijk in smoothie en kan bij het bakken van koekjes en cake gebruikt worden ter vervanging van boter. Het versmeltingspunt van Cacao Boter ligt rond de 35 graden Celcius. Koel, droog en afgesloten bewaren.
Ingrediënten:
Biologische cacao Boter 100%
Voedingwaarde per 100 gram
Energie 3677 kJ / 894 kcal
Vet 99 gram
Waarvan verzadigd 64 gram
Koolhydraten 0,3 gram
-waarvan suikers 0,3 gram
Vezels < 0,1 gram
Eiwitten 0,3 gram
Zout 0,02 gram
Fabrikant:
Mattisson BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein
Merk | Mattisson |
---|---|
EAN | 8717677962037 |
Artikelcode | MT2188 |
Inhoud | 300 gram |
Keurmerk | Biologisch |
Lekker door een smoothie of om als boter te gebruiken bij het bakken van cake enz.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips over een gezonde leefstijl.
16-01-2023
Lekker door een smoothie of om als boter te gebruiken bij het bakken van cake enz.