Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Cacaoboter wordt samen met cacaopoeder verkregen na persing van de cacaomassa. Cacaoboter bestaat voor het grootste gedeelte uit vetten en dit zorgt voor de romige textuur van chocolade. Je kunt er dus chocolade mee maken, maar cacaoboter leent zich ook uitstekend voor het maken van een crème of gezichtsmasker. De gezonde vetten uit cacaoboter voeden en beschermen de huid. Mattisson cacaoboter komt uit Zuid-Amerika.
Mattisson Cacao boter bio
Cacao Boter is afkomstig uit Zuid-Amerika en wordt verkegen na het persen van Cacao bonen. Het versmeltingspunt van Cacao Boter ligt rond de 35°C.
Heerlijk in smoothie en kan bij het bakken van koekjes en cake gebruikt worden ter vervanging van boter. Het versmeltingspunt van Cacao Boter ligt rond de 35 graden Celcius.
Bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren.
Biologische cacao Boter 100%
Voedingwaarde per 100 gram
Energie 3677 kJ / 894 kcal
Vet 99 gram
Waarvan verzadigd 64 gram
Koolhydraten 0,3 gram
-waarvan suikers 0,3 gram
Vezels < 0,1 gram
Eiwitten 0,3 gram
Zout 0,02 gram
Fabrikant/distributeur
Mattisson B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein
Land van herkomst
Zuid-Amerika
Merk | Mattisson |
---|---|
EAN | 8717677962037 |
Artikelcode | MT2188 |
Inhoud | 300 gram |
Ja, graag biologisch | Biologisch |
Keurmerk | Biologisch |
Lekker door een smoothie of om als boter te gebruiken bij het bakken van cake enz.
16-01-2023
Lekker door een smoothie of om als boter te gebruiken bij het bakken van cake enz.