Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Begin je dag met een voedzaam ontbijt of geef je favoriete baksels een natuurlijke upgrade met Terrasana Glutenvrije havermout bio. Deze biologische havermout is speciaal ontwikkeld voor iedereen die bewust kiest voor pure ingrediënten, zonder gluten en ongewenste toevoegingen. Ideaal voor een voedzame start of als basis voor creatieve recepten in jouw keuken.
Terrasana Glutenvrije havermout bio is een bewuste keuze voor iedereen die waarde hecht aan natuurlijke voeding. Deze havermout wordt in Finland op biologische wijze geteeld en verwerkt, met strenge controle op glutencontaminatie. Daardoor is het een veilige optie voor mensen met coeliakie of een glutenintolerantie. Dankzij het hoge vezelgehalte past deze havermout perfect in een gebalanceerd eetpatroon. Je kunt het gebruiken voor een warme pap, als basis voor granola, of zelfs als vervanger van bloem in koekjes en pannenkoeken.
Glutenvrije havermout is havermout die speciaal is verwerkt en gecontroleerd om te voorkomen dat het in contact komt met glutenbevattende granen. Hierdoor is het geschikt voor mensen die geen gluten mogen of willen eten. De biologische teelt garandeert bovendien dat er geen kunstmatige bestrijdingsmiddelen of GMO’s worden gebruikt.
Doe 50 gram havermout in een kom en voeg 200 ml melk, plantaardige melk of water toe. Verwarm het geheel in de magnetron of op het fornuis tot de gewenste dikte. Voeg naar smaak fruit, noten of zaden toe voor extra variatie. Ook ideaal om te verwerken in koekjes, pannenkoeken of als basis voor huisgemaakte granola.
Deze havermout is perfect voor iedereen die bewust kiest voor biologische, plantaardige voeding. Speciaal geschikt voor mensen met coeliakie of een glutenintolerantie, maar ook voor wie graag varieert met natuurlijke ingrediënten in de keuken. Door het hoge vezelgehalte past het goed in een gevarieerd eetpatroon.
Hoewel dit product glutenvrij is, kan het sporen bevatten van pinda, noten en sesam. Bewaar de havermout na opening luchtdicht op een droge, donkere plek bij kamertemperatuur. Zo blijft de kwaliteit optimaal behouden.
Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Met deze glutenvrije havermout maak je de heerlijkste havermoutpap, granola, koekjes of pannenkoeken.
Bewaren
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
HAVERmout* glutenvrij.
Kan pinda, noten en sesam bevatten.
* = van biologische landbouw
| Voedingswaarde per 100 gram | ||
| Energie (kJ) | 1533 | kJ |
| Energie(kcal) | 364 | kcal |
| Vetten | 6.9 | g |
| - waarvan verzadigde vetzuren | 1.2 | g |
| Koolhydraten | 56 | g |
| - waarvan suikers | 1,3 | g |
| Vezels | 11 | g |
| Eiwitten | 14 | g |
| Zout | 0,1 | g |
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden
Land van herkomst
Finland
| Merk | Terrasana |
|---|---|
| EAN | 8713576008784 |
| Artikelcode | 237.0220 |
| Inhoud | 450 gram |
| Dieetwens | Glutenvrij |
| Ja, graag biologisch | Biologisch |
| Keurmerk | Biologisch |