Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Jacob Hooy Isot peper
Isot peper is een specerij die gebruikt wordt in de Turkse keuken. De peper is minder pittig dan veel andere chilipepers en wordt voornamelijk gebruikt in Turkije in vlees en hartige gerechten.
De stengels van volledig rijpe vruchten van planten die behoren tot het geslacht Capsicum (Solanaceae) worden volgens de techniek afgesneden. Het wordt verkregen door het 3-12 dagen op kamertemperatuur te bewaren en er plantaardige olie en keukenzout aan toe te voegen, Het is een half gefermenteerde specerij met een kenmerkende smaak, geur, aroma en verschillende kleuren, van rood tot zwart.
Isot peper.
Bewaren
Droog, koel en donker bewaren.
Fabrikant/distributeur
Jacob Hooy & Co. BV
Rijksweg 119
1906 BG Limmen
Merk | Jacob Hooy |
---|---|
EAN | 8719265002439 |
Artikelcode | 10262 |
Inhoud | 250 gram |