Deze sojasaus maakt onze ervaren Japanse producent van sojabonen, koji (fermentatiestarter), shochu (sake-distillaat op basis van rijst) en zeezout. Het ultieme doel is om de smaak van de saus zo uit te balanceren dat alle vijf de smaken terugkomen. Dat gebeurt in de periode van fermentatie, die 9 maanden duurt. Dit is een steengoede en toch voordelige glutenvrije saus die ieder oosters én Europees gerecht naar een hoger niveau tilt.
Deze heerlijke tamari (sojasaus) wordt gemaakt op basis van biologische sojabonen. Een voordelige, glutenvrije saus die 9 maanden lang fermenteert in Japan. Gebruik het in marinade, soep en saus.
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.
Bewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum.
water, SOJAbonen*, zeezout, shochu gezouten (water, rijst*, zout, koji ferment), koji-ferment. *= van biologische landbouw.
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie (kJ) | 315,00 |
Energie (kcal) | 74,00 |
Vet totaal | 0,20 |
Vet verzadigd | 0,00 |
Koolhydraten totaal | 8,30 |
Suikers | 3,40 |
Voedingsvezel | 0,00 |
Eiwit totaal | 9,80 |
Zout | 14,50 |
TerraSana positive eating
Waaier 10-12
2450 AB Leimuiden
Merk | Terrasana |
---|---|
EAN | 8713576008845 |
Artikelcode | 270.1199 |
Inhoud | 250 ml |
Allergieën | Glutenvrij |
Keurmerk | Biologisch |
Terrasana altijd goed. 1 vd betere sojasauzen op de markt
21-08-2022
Terrasana altijd goed. 1 vd betere sojasauzen op de markt