Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Primeal Zuurdesem tarwe
Fermenteerbare bereiding op basis van spelt
Met de hand:
1) Vermeng 500 gram meel + 8 gram zout + lev'ble bio (=2 volle eetlepels) + ongeveer 350 ml lauw water (ongeveer 28°C).
2) Kneed gedurende een tiental minuten om zo een soepel en toch geen kleverig deeg te bekomen.
3) Laat 30 minuten rusten in een grote kom overdekt met een natte doek.
4) Herkneed het deeg om zo voorzichtig het te veel aan lucht eruit te kneden die gevormd wed bij het rijzen.
5) Het deeg opnieuw afdekken en verder laten rijzen op een plaats met minstens 20°C/25°C gedurende 3 uur.
6) Plaats in een voorverwarmde oven (220/230°C) gedurende ongeveer 45 minuten.
Met de broodbakmachine:
Doe de ingredienten in de bakvorm en volg het langste bak programma (minimum 3 uur).
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Gedroogde en inactieve*
tarwedesem verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist*.
*afkomstig van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1580 kJ / 373 kcal |
Vet | 2,1 gram |
- waarvan verzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 68,2 gram |
- waarvan suikers | 1,5 gram |
Vezels | 7,8 gram |
Eiwitten | 16,5 gram |
Zout | 0 gram |
Bevat gluten
Euro Nat
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk
Merk | Primeal |
---|---|
EAN | 3380380071669 |
Artikelcode | 7166 |
Inhoud | 260 gram |
Biologisch | Biologisch |
Keurmerk | Biologisch |