Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Primeal Tarwegluten
Bereiding: te gebruiken vermengd met tarwemeel om het gehalte aan eiwitten te verhogen of om seitan te maken, die dan bereid kan worden als schnitzel, gehakt, in blokjes….
Bereiding van seitan: vermeng de gluten met water, formeer een bol en laat zakken in een groot volume kokend gezouten water met kruiden en kook het gedurende 1 uur. Deze bol zal verdubbelen zelfs misschien verdrievoudigen in volume. Gluten is het eiwitelement in tarwegraan.
Op een droge en koele plaats bewaren en snel verbruiken na opening.
TARWEGLUTEN*.
*afkomstig van biologische landbouw FR-BIO-01
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 376 kcal / 1596 kj |
Vet | 2 gram |
- waarvan verzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 6 gram |
- waarvan suikers | 0 gram |
Vezels | 1 gram |
Eiwitten | 83 gram |
Zout | 0,07 gram |
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk
Merk | Primeal |
---|---|
EAN | 3380390130400 |
Artikelcode | 1593 |
Inhoud | 500 gram |
Biologisch | Biologisch |
Keurmerk | Biologisch |