Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Wat zijn cacao nibs? Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika. Gebruik cacao nibs Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels. Voor vloeibare recepten zoals chocolademelk kun je beter cacaopoeder gebruiken. Voordelen Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade.
Mattisson Cacao nibs raw bio
Rauwe of ongebrande cacaobonen worden in Zuid-Amerika al decennia lang gebruikt. Mattisson Cacao Nibs Raw zijn gepelde en vervolgens gebroken cacao bonen.
Cacao nibs zijn heerlijk om een chocoladeshake, chocolade repen of bonbons mee te maken. Ook lekker als tussendoortje in combinatie met gojibessen of rozijnen.
Bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren.
100% Rauwe gepelde en gebroken Cacao Bonen*.
*biologisch
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 2600 kJ / 630 kcal
Vet 55 g
Waarvan verzadigd 34 g
Koolhydraten 15 g
Waarvan suikers 0,8 g
Vezels 11 g
Eiwitten 13 g
Zout < 0,13 g
Fabrikant/distributeur
Mattisson B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein
Merk | Mattisson |
---|---|
EAN | 8717677961610 |
Artikelcode | MT2170 |
Inhoud | 150 gram |
Dieetwens | Rawfood |
Ja, graag biologisch | Biologisch |
Keurmerk | Biologisch |
Ik gebruik dit door mijn bakseltjes..
08-03-2022
Ik gebruik dit door mijn bakseltjes..