Vandaag voor 21:00 besteld, morgen in huis
Thuiswinkel Waarborg
uit 14459 beoordelingen

Lima Barley miso 300 gram

  • Artikelcode: 41432
  • EAN: 5411788048903
7,55
  Beperkte voorraad: 12 stuks
Vanavond besteld, zaterdag in huis
Stuur een berichtje bij nieuwe voorraad!
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven
Thuiswinkel gecertificeerd
Bestel nu - Betaal achteraf
Gratis verzending vanaf € 75,-
9.5 uit 14.459 reviews

Productomschrijving

Miso is een pasta van gefermenteerde soja die in het Verre Oosten al 1300 jaar gebruikt wordt om gerechten op smaak te brengen en staat bekend omwille van zijn hoogwaardige eiwitkwaliteit. Mild Barley Miso is een donkere gerstmiso op basis van sojabonen en gerst, vervaardigd met zeezout. Hij ondergaat een traditionele fermentatie van 12 tot 20 maanden. De natuurlijke mildheid van de gerst bepaalt mee de smaak. Het is de populairste miso in Japan: omdat hij wat zachter is van smaak dan de Hatcho Miso, wordt hij er dagelijks gebruikt. Mild Barley Miso is rijk aan hoogwaardige eiwitten.

Gebruiksinstructie

Miso wordt gebruikt om allerlei gerechten op smaak te brengen: soepen, sauzen, smeerpasta’s, groenteschotels, bereide peulvruchten of granen. Gebruik de miso’s zowel koud als warm. Neem een klein kommetje met een beetje miso en weinig water of kookvocht. Vermeng al plettend en voeg vervolgens toe aan uw gerecht naar keuze. Bij warme bereidingen voegt u de miso toe aan het einde van de bereidingstijd.

Ingrediënten

Gerst* 39% (GLUTEN), SOJA* 26%, water, zeezout, koji (A.Oryzae).
*biologisch

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100g
Energie718 kJ
171 kcal
Vet4.8 g
waarvan verzadigde vetzuren0.8 g
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren
Koolhydraten18 g
waarvan suikers13 g
Vezels4.5 g
Eiwitten11 g
Zout11.7 g
RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8 400 kJ/2 000 kcal)

Aanvullende informatie

Lima Bio Food BV
Groendreef 101
9880 Aalter
België

Kenmerken

MerkLima
EAN5411788048903
Artikelcode41432
Inhoud300 gram
BiologischBiologisch
KeurmerkBiologisch

Ervaringen van anderen