Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Dr Schar Pasta fusilli
Glutenvrije pasta. Speciaal bereid voor personen met een glutenintolerantie.
Bereidingswijze: 100 gram pasta per persoon.
Breng 1 liter water aan de kook, voeg daar wat zout aan toe. De pasta toevoegen en 11 minuten laten trekken, daarna afgieten en serveren.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Maïsmeel, rijstmeel, emulgator: mono- en diglyceride van vetzuren.
Kan sporen bevatten van: soja
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 1513 kJ / 357 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren | 1,9 gram 0,4 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers | 77 gram 0,5 gram |
Vezels | 1,2 gram |
Eiwitten | 7,3 gram |
Zout | 0 gram |
Fabrikant/distributeur
Glutenvrijtotaal B.V.
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Merk | Schar |
---|---|
EAN | 8008698041208 |
Inhoud | 400 gram |
Dieetwens | Glutenvrij |