Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Bambu Salz Bambu zout fijn
Om bamboezout te maken is veel ervaring en geduld nodig. Men steekt zeezout in kokers van 3 jaar oude bamboe en sluit ze af met rode bergklei. Vervolgens tot 9× verhit – vermalen – verhit – vermalen gedurende 8–15 uur op een heet vuur van dennenhout. De zwavelrijke bamboe verkoolt en het zout neemt telkens deels de sappen en mineralen op van de bamboe.
Gebruik om gerechten op smaak te brengen.
Droog en afgesloten bewaren.
95% zeezout, bamboe koolstof
Herkomst: Korea
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 0 kJ |
0 kcal | |
Vetten | 0g |
- waarvan verzadigd | 0g |
Koolhydraten | 0g |
- waarvan suikers | 0g |
Eiwitten | 0g |
Zout | 95g |
Mannavita BV
Zuidstraat 10
8560 Wevelgem
België
Merk | Bambu Salz |
---|---|
EAN | 5412339260942 |
Artikelcode | 260094 |
Inhoud | 300 gram |