Natto, een typisch Japans gerecht, ontstaat na een fermentatieproces van soja. De fermentatie wordt op gang gebracht door de bacterie Baccillus natto uit rijststrohalmen. Tijdens de fermentatie maakt deze bacterie tevens een uniek enzym ‘nattokinase’.
1 tot 3 x daags een softgel
Niet gebruiken samen met trobolytica en antistollingsmiddelen.
Vulstof (rijstolie), Stabilisator (capsule: gelatine, glycerine, gezuiverd water), nattokinase 50 mg, Antioxidant (d-alfa-tocoferol vitamine E, Emulgator (SOJA LECITHINE), Kleurstof (gele bijenwas, geelwortel, titaniumdioxide).
Samenstelling per softgel
% RI* | ||
Nattokinase | 50 mg | |
Vitamine E | 6,7 mg | 56% |
*RI = Referentie Inname
Springfield Nutraceuticals BV
Simon Stevinstraat 15
3261 MG Oud-Beijerland
Merk | Springfield |
---|---|
EAN | 8715216208776 |
Artikelcode | 20877 |
Inhoud | 90 softgels |
Toedieningsvorm | Softgels |