Vandaag voor 21:00 besteld, morgen in huis
Thuiswinkel Waarborg
uit 14413 beoordelingen

Ma Vie Sans Gluten Zuurdesem quinoa 50 gram

  • Artikelcode: 7098
  • EAN: 3380380070983
3,25
2,99
Je bespaart 8% !
Dit product is momenteel niet op voorraad
Stuur een berichtje bij nieuwe voorraad!
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven
Thuiswinkel gecertificeerd
Bestel nu - Betaal achteraf
Gratis verzending vanaf € 75,-
9.5 uit 14.413 reviews

Productomschrijving

Glutenvrije fermenteerbaar quinoa-desem

Gebruiksinstructie

Ingrediënten: 500 g glutenvrij meel + 25 g quinoadesem + 10 g zout + 1 eetlepel voor olijfolie + 450- 500 ml lauwwarm water.
1) Meng de ingrediënten in een kom met een houten pollepel om zo een soepel maar niet al te nat deeg te bekomen.
2) Doe dit deeg in een op voorhand ingevette cakevorm en laat 1/2 tot uur rijzen onder een natte doek (bij een temperatuur van 22°C).
3) De oven voorverwarmen tot 200-230°C (th 7-8).
4) Bak gedurende 30 tot 40 min.
Gemakkelijk met de hand te bereiden of met een brood-bakmachine met een speciaal glutenvrij brood programma.

Tenminste houdbaar tot einde: zie op verpakking.

Ingrediënten

gedroogde en inactieve quinoa-* (40%) en rijst*-desem verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist.
*80% ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw FR-BIO-01.
Deze desem kan gebruikt worden met maïsmeel, rijstmeel, quinoa meel, boekweitmeel of zelfs kastanjemeel…

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 367 kcal / 1548 kJ
Vet 5,3 gram
- waarvan verzadigd 0,7 gram
Eiwitten 19,5 gram
Koolhydraten 55,4 gram
- waarvan suikers 4,7 gram
Voedingsvezels 9,8 gram
Zout 0,02 gram

Aanvullende informatie

Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES

Kenmerken

MerkMa Vie Sans Gluten
EAN3380380070983
Artikelcode7098
Inhoud50 gram
AllergieënGlutenvrij

Ervaringen van anderen

1 x beoordeeld Gemiddeld 4 / 5 sterren
4 / 5 sterren
Vivianne B
26-05-2022

Goed alternatief voor gist in glutenvrij brood. Een half zakje en 13 gram Mix' Gom gebruiken bij deegmix van 500g. Voor brood met 70 % volkoeren haver een hogere dosering gebruiken dan de 25 g die op de verpakking wordt aangeraden. Broodbasis zoals aangegeven op verpakking klaarmaken en 3 uurtjes laten rusten alvorens de broodbakmachine aan te zetten. Brood blijft 3 dagen goed. Bij groter brood is het aanrader om het brood te halveren en in te vriezen.


Alle ervaringen met Ma Vie Sans Gluten Zuurdesem quinoa
Gemiddeld beoordeeld met:
4 van 5 sterren!
(Gebaseerd op 1 klantervaringen)
4 / 5 sterren
Vivianne B
26-05-2022

Goed alternatief voor gist in glutenvrij brood. Een half zakje en 13 gram Mix' Gom gebruiken bij deegmix van 500g. Voor brood met 70 % volkoeren haver een hogere dosering gebruiken dan de 25 g die op de verpakking wordt aangeraden. Broodbasis zoals aangegeven op verpakking klaarmaken en 3 uurtjes laten rusten alvorens de broodbakmachine aan te zetten. Brood blijft 3 dagen goed. Bij groter brood is het aanrader om het brood te halveren en in te vriezen.

Vivianne B
Nuttig?
2 bezoekers vonden dit nuttig.
Maak kans op €100 shoptegoed!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips over een gezonde leefstijl.

Vul a.u.b. een correct e-mailadres in