Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Glutenvrij bio hulpmiddel bij het bakken Van brood of gebak
Om brooddeeg te verkrijgen met een goede vorm, soepel en met een luchtig broodkruim na het bakken: gebruik 1 opgehoopte koffielepel (ongeveer 5 g) Mix’Gom voor 200 g meel. Om een luchtig en zacht taartdeeg te verkrijgen, dat soepel blijft: gebruik ½ koffielepel Mix’Gom - zelfs 1 koffielepel als uw recept geen of weinig ei bevat voor 200 g meel. Om een koude vloeistof (saus, crème) in te dikken: gebruik 1 koffielepel per 200 ml, goed vermengen en enkele minuten laten rusten totdat de bereiding is ingedikt.
Blonde psyllium* (Plantago ovata), acaciagom* (Acacia senegal).
*afkomstig van biologische landbouw.
- Vezelrijk.
- In Frankrijk vervaardigd in eigen afdelingen.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 13 kcal / 53 kJ
Vet 0,13 gram
- waarvan verzadigd < 0,13 gram
Eiwitten 1,8 gram
Koolhydraten 1,7 gram
- waarvan suikers 0 gram
Voedingsvezels 85,2 gram
Zout 0,625 gram
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Merk | Ma Vie Sans Gluten |
---|---|
EAN | 3380380057649 |
Artikelcode | 5764 |
Inhoud | 60 gram |
Dieetwens | Glutenvrij |
Biologisch | Biologisch |
Keurmerk | Biologisch |
Perfect hulpmiddel voor het zelf bakken van glutenvrij brood van dezelfde aanbieder en glutenvrije haver gerelateerde bakmixen van het Duitse Bauckhof. Hier valt m.b.t. tot het glutenvrije haverbrood van Bauckhof op 13 gram Mix 'Gom gecombineerd met 25 g Lev' Quinoa en 10 g Sauerteig Quinoa van BioVegan betere resultaten geeft op het vlak van het rijzen en periode van versheid van het brood ! Misschien een idee om de Sauerteig om deze reden ook in uw assortiment op te nemen.
21-06-2022
Perfect hulpmiddel voor het zelf bakken van glutenvrij brood van dezelfde aanbieder en glutenvrije haver gerelateerde bakmixen van het Duitse Bauckhof. Hier valt m.b.t. tot het glutenvrije haverbrood van Bauckhof op 13 gram Mix 'Gom gecombineerd met 25 g Lev' Quinoa en 10 g Sauerteig Quinoa van BioVegan betere resultaten geeft op het vlak van het rijzen en periode van versheid van het brood ! Misschien een idee om de Sauerteig om deze reden ook in uw assortiment op te nemen.