Jacob Hooy Speculaaskruiden 60 gram

  • Artikelcode: 10762
  • EAN: 8712053107620
4,75
4,04
Je bespaart 15% !
Op voorraad: 25+ stuks
Voor 21:00 besteld, morgen (maandag) in huis
Stuur een berichtje bij nieuwe voorraad!
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven
Thuiswinkel gecertificeerd
Bestel nu - Betaal achteraf
Gratis verzending vanaf € 75,-
9.4 uit 12.777 reviews

Productomschrijving

Speculaaskruiden

Gebruiksinstructie

Benodigheden voor speculaasjes of speculaasbrokken: 500g zelfrijzend bakmeel (of 500g bloem en 5 eetlepels bakpoeder), 325g boter, 225g bruine basterdsuiker, 30g gepelde of geschaafde amandelen, 20g speculaaskruiden, 1 theelepel zout, 1 ei. Meng het bakmeel (of bloem met bakpoeder), suiker, speculaaskruiden en het zout. Voeg daarna de boter toe en kneed het geheel tot een soepele deegbal ontstaat. Zet dit 1 uur in de koelkast. Voor speculaasjes: het deeg uitrollen op een beboterde speculaasplank en de figuurtjes vullen. overtollig deeg wegsnijden. Eventueel geschaafde amandelen erop drukken. De plank omdraaien op een beboterde bakplaat. Voor speculaasbrokken: het deeg uitrollen tot een deikte van 1cm en op een beboterde bakplaat leggen. Eventueel gepelde amandelen indrukken en op de bovenkant bestrijken met een losgeklopt ei. Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven, temperatuur 150-170 graden (gasoven stand 2 of 3). gedurende 20-25 minuten voor de speculaasjes en 45-50 minuten voor speculaasbrokken.

Ingrediënten

Kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment, gember, korianderzaad, foelie, kardemom

Aanvullende informatie

Jacob Hooy BV
Postbus 70
1906 ZH Limmen

Kenmerken

MerkJacob Hooy
EAN8712053107620
Artikelcode10762
Inhoud60 gram

Ervaringen van anderen